آشپزیپیتزا

پیتزای قارچ و گوشت

مواد لازم

 

خمیر آماده یک عدد

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم

پیاز سرخ کرده سه قاشق غذاخوری

روغن مایع مخصوص سرخ کردن یک تا دو قاشق غذاخوری

قارچ ورقه ورقه شده ۳۰۰ گرم

فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده دو عدد

سس گوجه‌فرنگی سه تا چهار قاشق غذاخوری

پنیر فیلا فیلا ۵۰۰ گرم

نمک، فلفل و ادویه به مقدار لازم

 

طرزتهیه

 

گوشت را در روغن کمی تفت داده سپس پیاز، نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید و تفت دهید و از روی حرارت بردارید. خمیر را در سینی بزرگ فر یا ظرف پیتزای تک نفره که چرب شده قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب گوشت، فلفل دلمه‌ای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود. سپس به صورت گرم سرو نمایید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *