آشپزیمیگو

کباب میگو و سبزیجات

 

مواد لازم

 

برای ۴ نفر

میگو ۵۰۰ گرم

قارچ ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد

پودر سیر ۱ قاشق چایخوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری

پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری

آبلیمو ۲ قاشق غداخوری

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

زعفران ساییده شده به مقدار لازم

نمک به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

میگوها را تمیز کرده و رگ آنها را از پشت آن گرفته و تمییز می شوییم. سپس در ظرفی آنها را به همراه آبلیمو و نمک و زعفران و روغن زیتون و سبزیجات معطر و پودر آویشن و فلفل سیاه مخلوط کرده و خوب هم می زنیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در داخل یخچال و یا در مجاورت هوای خنک قرار می دهیم. سپس قارچها و فلفل دلمه ای را به اندازه های کوچک خرد می کنیم سپس یک عدد قارچ و یک میگو و یک تکه فلفل دلمه ای در داخل سیخ به ترتیب می کشیم. بعد از اینکه سیخها آماده شد آنها را روی طوری کباب پز گذاشته و بر روی منقل زغال کباب می کنیم. باید دقت داشت که گوشت میگو به دلیل لطافت زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد و حدود ۵ دقیقه الی ۷ دقیقه کافی است .

اگر به آتش و زغال دسترسی نداشتیم می توان از فر یا مایکروفر و یا تستر استفاده کرد زمان لازم برای پخت این غذا ۵ الی ۱۰ دقیقه در مایکروفر می باشد .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *