
مواد لازم
خمیر آماده یک عدد
روغن مایع جهت سرخکردن یک تا دو قاشق غذاخوری
قارچ ورقهشده و فیله مرغ از هر کدام ۳۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگیخردشده سه عدد
سس گوجهفرنگی سه قاشق غذاخوری
پنیر فیلافیلا ۵۰۰ گرم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
طرزتهیه
فیلههای خردشده را در روغن کمی تفت دهید و به آن نمک، فلفل و ادویه اضافه کنید. خمیر را روی سینی فر قرار داده و روی آن سس گوجهفرنگی بمالید. مقداری پنیر روی سطح خمیر بریزید و به ترتیب مرغ، فلفل دلمهای و قارچ را روی سطح خمیر بریزید و در نهایت سطح مواد را با پنیر بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه اول فر با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بپزید تا کف نان طلایی، پنیر آن نیز آب شده و طلایی شود .
.