مواد لازم
کره ۱۳۵ گرم
تخم مرغ دو عدد
آرد سه پیمانه
گوجهفرنگی پورهشده نصف پیمانه
بیکینگپودر دو قاشق چایخوری
مواد لازم داخل پیراشکی
گوجه فرنگی خرد شده دو عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
کلم سفید ۱۰۰ گرم
جعفری پنج قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد
سس گوجهفرنگی دو قاشق سوپخوری
نمک، فلفل، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه
کره ذوب شده را با تخم مرغ خوب زده، سپس پوره گوجهفرنگی را به آن اضافه کنید و در انتها آرد و بیکینگپودر را افزوده کمیورز داده تا خمیر یکدستی به دست آید. خمیر را داخل کیسه نایلونی به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید. پیاز را خرد کرده و تفت دهید سپس قارچ را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.گوجهفرنگی، کلم سفید و جعفری، سس گوجهفرنگی را به آنها افزوده ادویهها را هم اضافه کنید. خمیر را با وردنه باز و با قالب دایره قالب زده و از مواد داخل آن را پر کرده و خمیر را به شکل نیم دایره بسته اطراف آن را با چنگال فشار داده تا دو لبه به هم بچسبند. سپس پیراشکیها را در روغن سرخ کنید .
.