آشپزیغذای سنتی ایران

یتیمچه

مواد لازم

برای چهار نفر

بادنجان سه عدد

گوجه‌فرنگی پنج عدد

پیاز چهار عدد

سیب‌زمینی دو عدد

فلفل دلمه‌ای رنگی دو عدد

رب گوجه‌فرنگی دو قاشق سوپخوری

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

عصاره مرغ یک عدد

کره ۵۰ گرم

 

طرز تهیه

بادنجان‌، پیاز و سیب‌زمینی را پوست گرفته همراه با گوجه‌فرنگی حلقه حلقه کرده، درون ظرف می‌ریزیم. کمی زردچوبه، نمک و فلفل‌سیاه روی آن می‌پاشیم. رب گوجه‌فرنگی را که از قبل با کره کمی تفت داده بودیم روی مواد می‌زنیم و می‌گذاریم خوب جوش بیاید سپس فلفل دلمه‌ای حلقه حلقه شده را در آخر روی مواد می‌گذاریم، عصاره مرغ را در این مرحله اضافه می‌کنیم تا زمانی که جا بیفتد .

نکته:به دلیل این‌که گوشت در مواد اولیه این غذا استفاده نشده به یتیمچه معروف شده است .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *