آشپزیساندویچ

نان سوسیس

 

مواد لازم

 

آرد ۳۰۰ گرم

روغن‌زیتون یا مایع دو قاشق غذاخوری

خمیر مایه‌ یک قاشق مرباخوری

شکر یک قاشق مرباخوری

نمک یک قاشق مرباخوری

آب ولرم و سوسیس به میزان لازم

 

 

طرز تهیه

 

آرد، خمیرمایه و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم سپس روغن را اضافه، بعد نمک را در آب حل کرده و کم‌کم به آرد اضافه می‌کنیم تا جایی که خمیر یک‌دست شود کمی خمیر را ورز داده آن‌گاه رویش را پوشانده تا حجم آن دو برابر شود. از خمیر به اندازه پرتقال درست کرده سپس آنها را له و روی هر کدام یک سوسیس می‌گذاریم بعد خمیر را لوله می‌کنیم و در قابلمه‌ای که از قبل چرب کرده‌ایم می‌چینیم. وقتی که تمام خمیر را درست کردیم در قابلمه را با دم‌کنی پوشانده و می‌گذاریم ده دقیقه دیگر بماند. سپس روی شعله گاز با حرارت کم می‌گذاریم تا نان‌ها بپزد. نکته قابل توجه این است که حتما طلایی شود (زیر نان) می‌توانید آنها را برگردانید و ده دقیقه دیگر هم دم کنید تا روی دیگر نان هم طلایی شود .

در صورتی که مایل باشید نان‌ها تند باشند می‌توانید یک قاشق مرباخوری (بنابر ذائقه) فلفل قرمز را با آرد مخلوط کرده و سپس آن را خمیر کنید .

نکته: سوسیس‌ها را در آب‌جوش می‌اندازیم و به مدت سه دقیقه می‌پزیم، بعد در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافه آن برود .

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن