آشپزیپلو و چلو ها

پلو مکزیکی مخلوط

مواد لازم

فیله مرغ و گوساله پخته‌شده از هر کدام نیم کیلوگرم

فلفل دلمه‌ای خردشده یک پیمانه

قارچ یک پیمانه

برنج پنج پیمانه

پیاز داغ نصف پیمانه

روغن، نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه به میزان لازم

 

طرز تهیه

ابتدا برنج را خیس کرده و آبکش می‌کنیم، سپس فیله خردشده را همراه فلفل دلمه‌‌ای، قارچ و پیاز داغ تفت می‌دهیم. ادویه، فلفل، نمک و زردچوبه را به آن افزوده و لابه‌لای برنج آبکش شده ریخته و با روغن و کمی آب دم می‌کنیم. این پلو باید تند باشد اما در صورت تمایل می‌توان فلفل آن را کم یا زیاد کرد .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن