آشپزیپلو و چلو هاپیتزا

پیتزا پلودیابلو

مواد لازم

 

مرغ سوخاری ۱۸۰ گرم

پنیر پیتزا ۱۲۰ گرم

زیتون اسلایس شده ۲۵ گرم

پپروچینی ۲۵ گرم

خمیر پیتزا یک عدد

 

طرزتهیه

 

ابتدا خمیرپیتزا را باز کرده سپس پنیر را در تمامی نقاط پهن می‌کنیم، بعد تکه‌های مرغ سوخاری را که از قبل آماده کرده‌ایم را روی آن می‌چینیم سپس زیتون‌های اسلایس شده را به آن اضافه می‌‌کنیم و‌ به مدت شش دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد داخل فر قرار می‌دهیم. پس از آماده شده سس مخصوص را به همراه پپروچینی روی آن می‌ریزیم .

طرز تهیه سس

ماست دو قاشق غذاخوری

خامه یک قاشق غذاخوری

سس کچاپ یک قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق چایخوری

فلفل‌قرمز یک قاشق چایخوری

تمام مواد فوق را با هم مخلوط می‌کنیم تا سس پولودیابلو به دست آید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن