شیرینیکیک و کلوچه

کیک شکلاتی با عسل

 

مواد لازم برای تیه کیک                        برای ۸ الی ۱۰ نفر

 

آرد                                               1 لیوان

بیکینگپادر                                       1 قاشق چای خوری

پودر شکر                                      2/1 لیوان

کره                                              2/1 لیوان

شکر                                             4/3 لیوان

تخممرغ                                         2 عدد

شیر                                             3/2 لیوان

 

مواد لازم برای تهیه کاسترد کاکائو (سس دسر)

 

زرده تخم مرغ                                2 عدد

عسل پرتقالی                                  4/3لیوان

در صورت نبودن عسل پرتقالی از عسل معمولی استفاده کنید

شیر گرم                                       2لیوان

وانیل                                           2/1 قاشق چای خوری

کاکائو                                          2 قاشق غذل خوری در مقدار کمی آب گر م حل کنید

آرد ذرت                                      2قاشق غذا خوری

آرد                                             1 قاشق غذا خوری

 

مواد لازم برای تهیه شربت عسل

 

عسل پرتقالی                                 4/1 لیوان

آب                                             4/1 لیوان

 

 

مواد لازم برای تزئین کردن

پودر کاکائو                                   2/1 لیوان

کاکائو به اندازه نخود                        12 عدد

خاک قند                                       به مقدار لازم

 

 

طرز تهیه کیک شکلاتی

فر گاز را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم.

در یک مخلوط کن یا هم زن، کره را خوب بزنید تا به شکل خامه در آید و به آن شکر و تخم مرغ را اضافه کنید و بهم بزنید و به آن آرد الک شده، پیکینگ پادر، پودر شکلات و شیر را کم کم اضافه کنید و بهم بزنید تا خمیر شما درست شود.

۲قالب مربع شکل را به ابعاد ۲۰×۲۰ سانتیمتر را تهیه کرده و آن را روغنی کنید وکمی آرد به ان بپاشید و خمیر را در آن بریزید و برای مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه در فر بگذارید.

برای امتحان اینکه کیک پخته شده یا ن می توان از چنگال یا خلال دندان استفاده کرد، اگر چنگال تمییز بیرون بیاید و خمیر به آن نچسبد کیک شما آماده است .

وقتی کیک سرد شد آن را در ظرف مناسب برگردانید.

طرز تهیه دسر

ابتدا در یک دیگ زرده تخم مرغ  عسل را خوب بهم میزنیم و حرارت دهید و به آن شیر، وانیل وکاکائو را اضاف کنید.

آرد ذرت و آردرا در مقدار کمی شیر سرد، آب کنید و به دیگ اضاف کرده و بهمبزنیدو بهم زدن ادامه دهید تا خوب سفت شود. بگذارید تا سرد شود.

طرز تهیه شربت

در یک دیگ کوچک عسل و آب را بهم بزنید و حرارت دهید، دور رو روی کیک را با شربت عسل مالید و روی کیک را با خاک قند و دانه های کاکائو تزئین کنید.

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *