آشپزیساندویچ

اسنک مرغ و قارچ

 

مواد لازم

 

سینه مرغ پخته شده یک عدد

پنیرپیتزا چهار ورق

نان تست هشت عدد

روغن یک قاشق غذاخوری

قارچ خردشده یک پیمانه

فلفل دلمه‌ای یک عدد

 

 

طرز تهیه

 

ابتدا مرغ تکه و ریزشده را همراه با روغن، قارچ، ادویه و فلفل‌دلمه‌ای تفت می‌‌دهیم. سپس از مواد تفت داده شده دو قاشق روی نان تست می‌‌ریزیم و یک ورق پنیر پیتزا را روی آن قرار می‌‌دهیم و یک نان تست دیگر بر‌‌ روی آن می‌‌گذاریم و به مدت سه دقیقه در ساندویچ‌ساز قرار می‌‌دهیم. می‌‌توانیم روی آن را با سس قرمز و سفید تزئین کنیم .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *