آشپزیماکارونی و لازانیا
اسپاگتی ماتری چیانا
مواد لازم
اسپاگتی – ۵۰۰ گرم
قارچ – ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای – یک عدد
پیاز – یک عدد
فلفل تند – سه عدد
سیر – پنج حبه
زیتون سیاه – ۱۰۰ گرم
ژامبون گوشت – ۲۰۰ گرم
رب گوجهفرنگی – سه قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده – دو قاشق غذاخوری
روغن مایع – چهار قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پیاز، فلفل دلمه و ژامبون را به صورت خلالهای نازک خرد کرده، قارچ را به صورت ورقههای نازک برش داده و سیر و فلفل تند را به صورت ریز خرد کنید .
پیاز را در تابهای سرخ کرده و بعد از چند دقیقه سیر و فلفل تند را اضافه کنید. سپس قارچ، ژامبون، زیتون و فلفل دلمهای را همراه مواد داخل تابه تفت داده و پس از چند دقیقه رب گوجه مخلوط با نصف فنجان آبجوش که از قبل آماده کردهاید را به مخلوط اضافه کنید. پس از سه دقیقه هم زدن حرارت را کم کنید .
در قابلمه دیگری آب را با کمی نمک، جوش آورده و اسپاگتی را برای شش دقیقه جوشانده و پس از آبکشی به مخلوط اضافه کنید. میتوانید اسپاگتی خود را در ظرف گود سرو کرده و با جعفری تازه خرد شده تزئین کنید .
.