آشپزیتخم مرغ و املت

املت تره فرنگی و اسفناج

مواد لازم

روغن مایع – دو قاشق غذاخوری

فلفل‌دلمه‌ای قرمز خرد شده – یک عدد

پودر زیره – یک قاشق چایخوری

تره‌فرنگی حلقه شده (ریز) – سه عدد

برگ کوچک اسفناج – ۱۵۰ گرم

تخم‌مرغ درشت – پنج الی شش عدد

ریحان و جعفری تازه خرد شده – یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه – به میزان لازم

پنیر پارمزان یا پیتزا رنده شده – ۵/۱ پیمانه (اختیاری )

 

طرز تهیه

روغن را در تابه بزرگی حرارت داده و فلفل‌دلمه‌ای را به مدت پنج تا هفت دقیقه در آن سرخ کنید، سپس زیره را به آن بیفزایید .

بعد از دو دقیقه تره‌فرنگی‌ها را در تابه ریخته و در را آن ببندید تا پنج دقیقه تفت خورده و نرم شود، آنگاه مقدار زیادی نمک و فلفل روی تره‌فرنگی بپاشید .

اسفناج‌ها را درسته روی تره‌فرنگی بریزید و در تابه را ببندید تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقیقه مواد را هم بزنید .

تخم‌مرغ را به همراه نمک، فلفل، کمی زیره، ریحان و جعفری در کاسه‌ای ریخته و خوب هم بزنید. مایه حاصله را روی مخلوط داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا تخم‌مرغ با حرارت ملایم بپزد و سفت شود .

در صورت تمایل پنیر رنده شده را روی املت بپاشید و آن را چند دقیقه در فر داغ بگذارید تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن