آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه
دلمه کلم برگ مخصوص

مواد لازم
کلم برگ یک عدد
سبزی دلمه ۲۵۰ گرم
برنج یک پیمانه
گوشت چرخکرده ۲۵۰ گرم
پیازداغ نصف پیمانه
لپه نصف پیمانه
زرشک چهار قاشق غذاخوری
خلال پسته و بادام به میزان لازم
شکر پنج قاشق غذاخوری
آبلیمو نصف پیمانه
روغن یا کره ۱۰۰ گرم
زعفران دمکرده ۱/۴ پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و دارچین به میزان لازم
طرز تهیه
کلم برگ را به همراه نمک و سرکه حدود ۱۰ دقیقه در آب بجوشانید. برگها را از هم جدا کنید. کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و کاملا با کلم برگ بپوشانید. طوری که از لبه قالب بیرون بریزد. برای تهیه مواد داخل دلمه، برنج را بپزید. سبزی را خرد و با گوشت چرخکرده و پیازداغ تفت دهید و ادویه را اضافه کنید. لپه را جداگانه پخته و سپس بشویید و در صافی بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود .
زرشکها را تفت دهید. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه کرده و در ظرف را بگذارید تا پنج دقیقه با حرارت ملایم بپزد. در نهایت شکر و آبلیمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و درون آن را کاملا پر کنید. سپس برگهای کلم را روی سطح قالب بپوشانید و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید. زرشک را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئین و سپس سرو کنید .
.