آشپزیکباب

لم چاپس

مواد لازم

راسته با استخوان گوسفندی یک کیلوگرم

روغن‌زیتون چهار قاشق سوپخوری

پیاز یک عدد

پودرسیر نصف قاشق چایخوری

سس سویا یک قاشق سوپخوری

نمک یک قاشق چایخوری

فلفل نصف قاشق چایخوری

کره و زعفران آب‌کرده به میزان لازم

گوجه‌فرنگی، زیتون و سبزی در صورت تمایل

 

طرز تهیه

ابتدا رگ و چربی‌های گوشت را گرفته، اما استخوان‌ها روی آن باقی بماند. سپس با دو قاشق روغن‌زیتون، پیاز، فلفل، پودرسیر، نمک و سس‌سویا مخلوط کرده و به مدت پنج ساعت می‌گذاریم تا مزه‌دار شود، بعد داخل تابه چدنی دو قاشق دیگر روغن‌زیتون ریخته و دو طرف آن را خوب سرخ می‌کنیم. پس از سرخ شدن مقداری کره و زعفران آب‌کرده را با قلم‌مو روی آن بزنید تا خوشمزه‌تر شود و با گوجه‌فرنگی، زیتون و سبزی تزئین کنید .

 

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن