آشپزیغذای گیاهخواران
کوپ بادنجان
<p><strong>مواد لازم</strong></p><br>
<p>بادنجان دلمهای یک عدد</p>
<p>اسفناج پنج برگ متوسط</p>
<p>فلفل دلمهای رنگی خردشده سه قاشق سوپخوری</p>
<p>گوجهفرنگی نگینی خردشده یک عدد</p>
<p>نمک و فلفل به میزان لازم</p>
<p>برگ جعفری برای تزئین</p>
<p> </p>
<p><strong>طرز تهیه</strong></p><br>
<p>بادنجان را به قطر یک سانتیمتر برش زده، کمی نمک میزنیم و یک ساعت استراحت میدهیم. در این زمان فلفل دلمهای و گوجهفرنگی را جداگانه در تابه با یک قاشق روغن زیتون و با کمی نمک و فلفل تفت میدهیم و اسفناج را آبپز کرده، سپس میکوبیم تا به شکل پوره در آید .</p>
<p>بادنجان را داخل تابه با روغن کم سرخ کرده و طبق عکس ابتدا بادنجان، سپس گوجهفرنگی سرخشده بعد یک لایه بادنجان روی آن، پوره اسفناج و در آخرین طبقه ابتدا بادنجان سپس فلفل دلمهای نگینی و در آخر بادنجان کوچکتر را گذاشته و با جعفری تزئین میکنیم .</p>
<p>نکته :به این نوع چیدمان بدون دورچین و تزئین اضافه غذای «مونتاین» یا غذا به شکل کوه گفته میشود که امروزه در کشورهای اروپایی از این سبک چیدمان به جای چیدمان مواد مختلف در کنار غذا به عنوان دورچین استفاده میشود. این غذا بسیار ساده، خوشمزه و با شکلی متفاوت بوده و مهمتر اینکه مواد آن همیشه در دسترس و با قیمت ارزان است .</p>
<p> </p>
<p> </p>
.