آشپزیغذای سنتی ایران
کویی تره
مواد لازم
کدو حلوایی نصف عدد
سیر سه حبه
گردو ۱۵۰ گرم
رب انار و رب گوجه فرنگی و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه، گلپر و ادویه و آب به میزان لازم
طرز تهیه
سیر را له و با روغن سرخ کرده بعد کدوی پخته شده را پوست گرفته و به صورت پوره در آورید و در همان روغن سرخ کنید. گردوی ساییدهشده، رب انار، رب گوجهفرنگی، آب، نمک، فلفل، زردچوبه و شکر را در قابلمه بریزید و به مدت دو ساعت با حرارت ملایم بجوشانید. کدو، سیر، گلپر و ادویه را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا یک مخلوط غلیظی به دست آید .
کویی تره از غذاهای محلی استان گیلان می باشد .
.