آشپزیغذاهای فرنگی
گراتن سیب زمینی و ژامبون
مواد لازم
سیر – سه حبه
کره نرم شده – دو قاشق چایخوری
خامه غلیظ – ۴/۱ و ا پیمانه
شیر – ۴/۳ پیمانه
سیبزمینی پخته و ورقه شده – ۷۰۰ گرم
مغز کرفس ورقه شده – ۳۰۰ گرم
ژامبون گوشت دودی خردشده – دو تا چهار ورقه
طرز تهیه
فر را با دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت معادل ۲۴۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. ابتدا سیر و سپس کره را داخل یک قالب گرد پیرکس ۵/۲۲ سانتیمتری به عمق حدود چهار سانتیمتر بمالید.یک پیمانه خامه و شیر را به همراه سیر درون قابلمه کوچکی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس نصف سیبزمینی و نصف کرفس را یکی در میان درون قالب چرب شده بچینید. ژامبون خرد شده و یک پیمانه پنیر را روی آنها بپاشید و بقیه سیبزمینی و کرفس را روی آن بچینید. مخلوط خامه و شیر داغ را روی مواد درون ظرف بریزید و بقیه خامه و سپس دو قاشق پنیر را روی آن بپاشید.قالب را حدود ۱۵ دقیقه یعنی تا وقتی روی غذا طلایی شود در فر بگذارید سپس درجه فر را روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد کم کنید و بگذارید حدود ۵۰ دقیقه دیگر در فر بپزد.وقتی زمان پخت تمام شد، اجازه دهید ظرف ده دقیقه بماند تا سرد شود و سپس غذا را سرو کنید .
.