آشپزیکوفته ، کوکو و دلمه

رولت بادنجان

مواد لازم

بادنجان یک کیلوگرم

گوشت چرخ‌کرده ۱۵۰ گرم

پیاز سرخ‌کرده چهار قاشق غذاخوری

زرشک دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه

بادنجان را به قطر یک سانتی‌متر از طول برش بزنید و در روغن سرخ کنید. گوشت و پیازداغ را تفت داده و زرشک، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی بادنجان پهن شده مخلوط گوشت را بریزید سپس رول کرده و با خلال محکم کنید. برای تزئین از ماست چکیده استفاده کنید .

 

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن