مواد لازم
گوشت گوسفندی ۵۰۰ گرم
آلو خورشی ۲۰۰ گرم
بِه ۳۰۰ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
لپه ۱۵۰ گرم
پیاز سرخشده یک پیمانه
شکر دو قاشق سوپخوری
رب گوجهفرنگی ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و دارچین به میزان لازم
طرزتهیه
ابتدا گوشت خردکرده را خوب میشوییم و با مقداری روغن مایع همراه با پیاز داغ تفت میدهیم، بعد لپه را داخل آن به مقدار سه دقیقه حرارت میدهیم و رب و ادویه را اضافه میکنیم. میگذاریم با حرارت ملایم پخته شود، بِه را اضافه کرده و آلوی خیس شده را نیز به مواد میافزاییم تا زمانی که خوب بپزد. شکر و آبلیمو زده و به مدت یک ربع آرام میجوشانیم تا طعم آلو و آبلیمو داخل خورش برود و سپس سرو میکنیم .
.