آشپزیپیتزا

پیتزای ژامبون یا ماهی

مواد لازم برای ۵ نفر

خمیر پیتزا نیم کیلو – ۵ عدد خمیر پیتزای اماده

ژامبون خرد شده یا ماهی پخته یا کنسرو شده ۲ پیمانه

پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری

پنیر پیتزا ۲ بسته

گوجه فرنگی نیم کیلو

نمک به مقدار کم

طرز تهیه

سینی فر را چرب کرده خمیر را پهن میکنیم روی ان

روی گوجه فرنگی ها آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و ریز خورد میکنیم

ماهی یا ژامبون را با پیاز سرخ کرده مخلوط میکنیم کمی نمک به آن اضافه می کنیم. آنرا روی خمیر پهن کرده سپس گوجه فرنگی یا سس مخصوص را روی ان میریزیم

پنیر را رنده کرده روی گوجه فرنگی ها میریزیم. کمی جعفری خرد شده روی ان میپاشیم

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را در فر به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم

.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *