
مواد لازم
برای ۴ نفر
میگو ۵۰۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
فلفل دلمه ای قرمز ۱ عدد
پودر سیر ۱ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
پودر آویشن ۱ قاشق چایخوری
آبلیمو ۲ قاشق غداخوری
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
زعفران ساییده شده به مقدار لازم
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
میگوها را تمیز کرده و رگ آنها را از پشت آن گرفته و تمییز می شوییم. سپس در ظرفی آنها را به همراه آبلیمو و نمک و زعفران و روغن زیتون و سبزیجات معطر و پودر آویشن و فلفل سیاه مخلوط کرده و خوب هم می زنیم و به مدت حداقل ۶ ساعت در داخل یخچال و یا در مجاورت هوای خنک قرار می دهیم. سپس قارچها و فلفل دلمه ای را به اندازه های کوچک خرد می کنیم سپس یک عدد قارچ و یک میگو و یک تکه فلفل دلمه ای در داخل سیخ به ترتیب می کشیم. بعد از اینکه سیخها آماده شد آنها را روی طوری کباب پز گذاشته و بر روی منقل زغال کباب می کنیم. باید دقت داشت که گوشت میگو به دلیل لطافت زمان زیادی برای پخت نیاز ندارد و حدود ۵ دقیقه الی ۷ دقیقه کافی است .
اگر به آتش و زغال دسترسی نداشتیم می توان از فر یا مایکروفر و یا تستر استفاده کرد زمان لازم برای پخت این غذا ۵ الی ۱۰ دقیقه در مایکروفر می باشد .
.